Peternel: Hoće li se objaviti imena dvojice profesora FFZG-a koji su uznemiravali studentice?

12.02.2021. 11:26:00

Zanima me hoće li se objaviti imena dvojice profesora Filozofskog fakulteta koji su uznemiravali studentice?“, pita dr. sc. Igor Peternel, predstojnik Ureda potpredsjednika Hrvatskoga sabora Miroslava Škore i predsjednik Odbora za ljudska prava Domovinskog pokreta, u komentaru na događanja oko rektora Damira Borasa i Filozofskog fakulteta u Zagrebu na kojemu se za sada pojavilo sedam prijava, a Telegram je izašao s imenom samo jednog profesora. Istovremeno se, navodno, istražuje još dva povjesničara s istog odsjeka, a za jednog postoje čak i kompromitirajuće SMS poruke, no njihova imena za javnost su još nepoznata, na što upozorava i dr. sc. Peternel.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

– Boras je očajan, ispod svake akademske razine, sramota sveučilišta, ali još je poraznije to što ga takvoga moramo braniti i čuvati jer ostao je zadnja brana preuzimanja i uzurpacije sveučilišta od strane agresivne crvene klike s Filozofskog fakulteta. Dakle užasan je, ali ruše ga još gori i opasniji

– zanima me hoće li se objaviti imena dvojice profesora Filozofskog fakulteta koji su uznemiravali studentice. Znam o kojima je riječ i znam da se zato ta imena neće objaviti. Da je na njihovom mjestu slučajno netko politički i ideološki “nepodobniji”, štrajkovi bi se već organizirali!

To je nažalost takva zemlja!

Izvor: Narod.hr

Izvorni autor: gs/ Foto: Fah, snimka zaslona; fotomontaža: Narod.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.