Peternel: Plenković u Brezovicu za partizane dolazi, a u Udbinu na komemoraciju za Bleiburg nije!

22.06.2021. 09:54:00

U Brezovicu za partizane dolazi, a u Udbinu na komemoraciju za Bleiburg nije! Valjda je konačno svima oko njega sve jasno! Tko je on i što predstavlja!“, ističe Igor Peternel, predstojnik Ureda potpredsjednika Hrvatskoga sabora Miroslava Škore, predsjednik Odbora za ljudska prava Domovinskog pokreta i potpredsjednik zagrebačke Gradske skupštine, o najavi Plenkovićevog dolaska u Brezovicu. Peternel dodaje da je i on pozvan, ali se zahvalio na pozivu. 

Naime, tjednik Novosti, kojim upravlja SNV Milorada Pupovca, predsjednika SDSS-a i koalicijski partner Andreja Plenkovića, najavili su da predsjednik hrvatske Vlade Andrej Plenković prvi put dolazi na obilježavanje Dana antifašističke borbe u Spomen-park Brezovica.

Uz predsjednika Vlade, dolaze potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, potpredsjednik Vlade Boris Milošević i ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs.

Izvor: Narod.hr

Izvorni autor: gs/ Foto: Fah, snimka zaslona; fotomontaža: Narod.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.