Pijana vozačica izazvala nesreću, četiri osobe ozlijeđene, jedna teško

20.06.2022. 15:58:00

KUTINA, 20. lipnja 2022. (Hina) - U Međuriću na kutinskom području u nedjelju, 19. lipnja dogodila se prometna nesreća u kojoj su četiri mlade osobe ozlijeđene, od kojih jedna teško.

Nesreća se dogodila oko 2 sata, kada je 18-godišnjakinja s petrinjskog područja upravljala vozilom sisačke registracije pod utjecajem alkohola od 1,39 promila.

Nakon što je sletjela s kolnika i udarila u drvo, vozačica je pobjegla s mjesta nesreće, ali je ubrzo pronađena. Kao putnici su se u vozilu nalazili 19-godišnjak, 17-godišnjakinja i 16-godišnjakinja.

Svi sudionici prometne nesreće su zadržani u Općoj županijskoj bolnici Pakrac gdje su 16-godišnjakinji kvalificirane teške tjelesne ozljede, a ostalima lakše.

Protiv 18-godišnje vozačice Općinskom državnom odvjetništvu bit će podnijeta kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

(Hina)

Izvor: Hina.hr

Izvorni autor: HINA/Foto: Hina

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.