PIJANA VOZAČICA: Zaletjela se u tramvajsku stanicu, pa bježala policiji vozeći preko tračnica

30.11.2019. 15:30:00

Jučer oko 23 sata u Zagrebu došlo je do prometne nesreće u kojoj se pijana vozačica zaletjela u tramvajsku stanicu na Autobusnom kolodvoru.

Vozačica se vozila Avenijom Marina Držića 4 prema Vukovarskoj ulici, a potom je neoprezno skrenula lijevo, preko rubnog kamena i istočne strane rubnog kolnika (zaletila se u ogradu). Nakon toga vozila je po tramvajskim tračnicama do raskržja s Vukovarskom ulicom. Nema ozlijeđenih, samo materijalna šteta, uhvatila ju je policija i odvela u stanicu. Izmjereno joj je 1,94 promila u krvi – potvrdili su za 24sata iz zagrebačke policije.

“Na Autobusnom kolodvoru se automobil zabio te prešao preko tračnica. Vozačica je navodno razgovarala na mobitel. Bio je kratki zastoj tramvaja sve dok nije pobjegla s mjesta nesreće, ne cestom, već tračnicama. Ljudi koji su bili u blizini su odmah uskočili u pomoć te je vozačica zamolila jednog od prolaznika da umjesto nje odveze auto sa tračnica, na što je prolaznik odgovorio da ne želi imati nikakvu odgovornost. Dok je bježala tračnicama u trom trenutku je naišla policija te ju presrela na križanju Držićeve i Vukovarske. Srećom nitko nije ozljeđen”, ispričao je čitatelj.

Izvor: Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.