Pijani mladić noćas usmrtio ženu koja je sjedila u zaustavljenom vozilu

14.01.2022. 08:57:00

Pijani mladić (22) naletio je iza ponoći na zaustavljeno vozilo na cesti u kojem je sjedila 55-godišnja vozačica. Na mjestu je poginula.

Kako javlja policija, teška nesreća dogodila se jutros oko pola sata iza ponoći na županijskoj cesti između Županje i Štitara. Mladić je upravljao audijem a4, a kasnije je napuhao 1,16 promiila alkohola. On je lakše ozlijeđen, a vršnjaku iz njegova vozila nije bilo ništa.

“Uslijed neprilagođene brzine kretanja stanju kolnika i vremenskim uvjetima, nije pravodobno uspio zaustaviti vozilo te je prednjim dijelom udario u osobni automobil opel astra, također županjskih oznaka, koji je bio zaustavljan uz desni rub kolnika, a u kojem je za upravljačem sjedila 55-godišnjakinja iz Županje. 

Pri sudaru vozila došlo je to odbacivanja opel astre na betonski most i rotacije vozila koje se zaustavilo na zelenoj površini, dok se audi prevrnuo na krov, zaustavivši se u odvodnom kanalu.

U prometnoj nesreći smrtno je stradala 55-godišnjakinja; 22-godišnjak je lakše ozlijeđen; putnik u vozilu 22-godišnjaka nije ozlijeđen.

Očevidom kojim je rukovodila zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Vukovaru utvrđeno je kako je 22-godišnjak upravljao vozilom uz prisutnost alkohola u organizmu od 1,16 promila”, otkrili su u četvrtak iz Policijske uprave. 

Izvor: danica.hr

Izvorni autor: Danica.hr/Foto: POLICIJA / Audi je završio na krovu u kanalu pokraj ceste

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.