PISMO BUJICI HRVATSKOG POLICAJCA IZ ZAGREBA!

30.05.2015. 19:21:39

Bok Velimire! Javljam Ti se jer više ne mogu ovo trpjeti!! MOLIM TE DA NE OBJAVLJUJEŠ MOJE PODATKE JER U PITANJU MI JE POSAO, A ONO NAJBITNIJE PLAĆA KOJOM HRANIM OBITELJ!! Ja sam HRVATSKI POLICAJAC , dragovoljac i branitelj od početka Domovinskog rata, toliko da se zna! Radim u jednoj policijskoj postaji na području grada Zagreba, jučer 28.05.2015. god., radio sam u smjeni od 15 do 23 sata, u 23 sata došla je zapovjed da ne smijemo svojim domovima već je tek u 01,00 sati stigla zapovjed da ipak možemo doma! Dečki koji su radili cjelodnevnu smjenu od 07,00 do 19,00 sati također nisu mogli doma već su svi poslani prema centru grada! To je grozno!! Znaš koga šalju u prve redove na Trg. Sv. Marka, policajce lojalne SDP-u i policajce pravoslavne vjere koji mrze sve što se zove Hrvatska! To možeš objaviti na svom profilu, ali ponavljam BEZ MOJIH PODATAKA, bez mog imena jer moram sačuvati posao! Poručujem Tebi i svima drugima ako ovo objaviš, da ako dođe do sranja kojeg traže veleizdajnici iz SDP-a neka ne brine branitelji jer još uvijek ima policajaca koji su uz naš e branitelje, Oni koje su stavili u prve redove Oni nisu naši već njihovie „ Tabađije „, ne brini Ja ću kao Hrvatski policajac uvijek biti na strani naših branitelja i našeg naroda. Pozdrav

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.