Plan SDP-a: Kako će izgledati izgradnja zida prema Srbiji u 11 točaka

20.10.2015. 19:53:43

Ako Hrvatska odluci podići zid na granici zbog izbjeglica, to će izgledati otprilike ovako: 1. Vlada će donijeti prijedlog pravilnika o izgradnji zida. 2. Zakazat ce se telefonska sjednica Vlade, na kojoj će se osnovati agencija koja će biti zadužena za plan, izgled i arhitektonska rješenja. 3. Raspise se natječaj u trajanju od 30 dana za zapošljavanje u novoj agenciji, koja će primiti 20 ljudi. 4. Raspiše se natječaj za nabavu vozila za agenciju, prostore i mobitele. 5. Zakon o zidu na granici ide po hitnom postupku u Sabor. Na sjednici se posvađaju Dujomir Marasović i Nenad Stazić o tome koje će boje biti zid. Stazić bi crvenu, Marasović plavu. Pupovac dolazi sa žutom trakom i kaže da se zid prema Srbiji gradi zbog Srba i da se sprema novi Jasenovac. 6. Zakon ipak bude usvojen nakon dva mjeseca jer je išao u tri čitanja. 7. Sve je spremno za gradnju zida. Raspisuje se natjecaj za javnu nabavu materijala u trajanju od 40 dana. Todorić osniva poduzeće “Zidovi plus d.o.o.”. 8. Natječaj se poništava jer najpovoljniji ponuđač nije u ponudu stavio edelputz, i time je bitno smanjio troškove. 9. Ide novi natjecaj od 40 dana. Za to vrijeme zaposleni su svi SDP-ovci u agenciji. 10. Zid se konačno gradi, Ljubo Ćesić Rojs iznajmio bagere. 11. Anka Mrak Taritaš ruši nelegalno sagrađen zid jer su svi zaboravili na građevinsku dozvolu.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.