Planska fašizacija Domovinskog obrambenog rata

08.05.2015. 23:03:02

Gospodo drugovi, sljedbenici zločinačkog Titovog komunističkog totalitarizma. Monstruozna je činjenica da na svečanu akademiju obilježavanja pobjede nad nacifašizmom niste pozvali dragovoljce, branitelje i stradalnike obrambenog Domovinskog rata. I njihovi su očevi i djedovi bili pripadnici pobjedničke vojske. Zašto ih se bojite? Znamo vrlo dobro zašto. Zato što njihovi djedovi nisu sudjelovali u kasnijim zločinima te iste vojske koja je postala operativom zločinačke jugokomunističke vlasti. Bojite ih se jer su njihovi djedovi postali žrtvama zločina sustava koji vi veličate. Zato niste pozvali one koji su pobijedili velikosrpski i jugofilni nacifašizam, te uveli i obranili višestranačje i demokratsku, suverenu Hrvatsku. Dok cijela Europa slavi pobjedu demokracije, stječe se dojam da vi slavite uspostavu komunističkog totalitarizma i velikosrpsku dominaciju uvedenu 1945. Masovnim ubojstvima političkih neistomišljenika, pa i partizana koji su željeli suverenu Hrvatsku, šutnjom i zaboravom, i vi ste se svrstali na stranu zločina. Objasnite javnosti zašto ratnici obrambenog Domovinskog rata za vas nisu adekvatni gosti proslave pobjede nad fašizmom. Slavite li pobjedu nad nacifašizmom ili slavite uspostavu zločinačke komunističke diktature? Samo nas istina može pomiriti. Stožer za obranu hrvatskog Vukovara.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.