Plenković demantirao Bujanca

05.11.2018. 20:46:54

“Nije točno da sam spreman dati Bandiću mjesta u Vladi ako se odrekne Hasanbegovića, nikakvih razgovora o tome nije bilo”, kratko je odgovorio premijer Andrej Plenković na pitanje o informaciji koja se pojavila sinoć na društvenim mrežama, prenosi RTL. Naime, jučer oko 21 sat Velimir Bujanec objavio je tu informaciju na svom FB profilu. “BUJICA EKSKLUZIVNO DOZNAJE: Plenković ponudio ulazak u Vladu Milanu Bandiću, pod uvjetom da u Zagrebu raskine s Hasanbegovićem! Dok je Plenković u Kini, a Bandić u Rusiji, “preslagivanje” su u Zagrebu dogovarali Vladimir Šeks i jedan od Bandićevih odvjetnika… Umjesto Neovisnih za Hrvatsku, Bandićevoj većini u Skupštini Grada Zagreba trebali bi se (pored HDZ-a) pridružiti Vrdoljakov HNS i još dvojica SDP-ovaca. Prema istome izvoru, Bandićevi ljudi dobili bi najmanje dva ministarstva u Vladi RH, s time da jedan od budućih ministara nije formalno član njegove stranke, ali je osobno blizak gradonačelniku Zagreba. Ovu informaciju Bujici je potvrdio jedan od još uvijek aktualnih ministara u Plenkovićevoj Vladi, a otkrio nam je i imena novih prebjega, kao i ime jednog budućeg ministra s kojim je već obavljen razgovor. Naravno, to ćemo i objaviti – u Bujici. Tko zna, možda Milanka Opačić ponovo postane ministrica, a Tito dobije natrag trg u Zagrebu – tako valjda želi “novi” HDZ. Vjerodostojno!”, objavio je Bujanec.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.