Plenković objavio prve na listama HDZ-a i potvrdio dogovor sa Petir

02.06.2020. 09:43:00

Ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić, koji je i koordinator izrade izbornog programa HDZ-a za parlamentarne izbore, rekao je da će izborni program biti dio rasprave na tim visokom HDZ-ovim tijelima.

Nakon sjednice Predsjedništva HDZ-a i Nacionalnog vijeća stranke, premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković otkrio je nositelje lista u svim izbornim jedinicima, ali i najavio stegovni postupak protiv Josipe Rimac, donosi Večernji list.

– Program i strategiju za izbore usvojit ćemo 8. lipnja, a mi smo danas dogovorili nositelje lista, ostala imena ćemo obavijestiti za dva tjedna – rekao je nakon sjednice predsjedništva Andrej Plenković. U prvoj izbornoj jedinici nositelj liste je sam Plenković, u drugoj Gordan Jandroković, trećoj Žarko Tušek, četvrtoj Ivan Anušić…

HDZ-ovu listu za 11. izbornu jedinicu nosit će Zdravka Bušić.

Andrej Plenković
@AndrejPlenkovic

Nositelji lista @HDZ_HR
1️⃣Andrej Plenković
2️⃣Gordan Jandroković
3️⃣Žarko Tušek
4️⃣Ivan Anušić
5️⃣Zdravko Marić
6️⃣Davor Božinović
7️⃣Tomo Medved
8️⃣Oleg Butković
9️⃣Ivan Malenica
1️⃣0️⃣Vili Beroš
1️⃣1️⃣Zdravka Bušić

Izvor: Narod.hr

Izvorni autor: ig/Foto: Fah/Snimka zaslona (Fotomontaža: Narod.hr)

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.