PLENKOVIĆ POBJESNIO NA PITANJE O SINU! Vidno uznemiren odbrusio novinarki: Pitate me nebulozu

27.04.2021. 14:57:00

Odgovarajući na pitanja novinara premijer Andrej Plenković tijekom gostovanja u Splitu vidno se uznemirio na pitanje o tome je li upisao sina u privatnu školu u Bruxellesu.

“Pozdravite toga tko vam je to rekao, moj sin će ići u školu po teritorijalnoj nadležnosti po adresi stanovanja u gradu Zagrebu. To je vrlo bezobrazno, čudim se vama jer me takvu nebulozu pitate, a ja bih molio zbog integriteta moje obitelji i sina da kažete odakle. Da nije Index možda? Odgovorili smo im pa to nisu ni objavili. Radite na Dalmatinskom portalu? Sjajan portal”, odgovorio je Plenković koji svoju djecu nastoji držati podalje od javnosti.

Rijetko se pojavljuje s obitelji

Mediji su svojedobno unatoč tome uspjeli iskopati podatak kako je premijerovo starije dijete hospitalizirano u Klaićevoj bolnici u kojoj je on sa sinom ostajao tijekom noći pošto se supruga za to vrijeme brinula za kćerkicu Milu koju je Plenković dobio tijekom svojeg prvog premijerskog mandata. Plenkovićev sin Mario rodio se 2014. godine, a iste te godine aktualni premijer vjenčao se s pravnicom Anom Maslać Plenković s kojom je 2017. godine dobio djevojčicu Milu. S obitelji se Plenković rijetko pojavljuje u medijskom prostoru, svojedobno je povodom Svjetskog dana knjige premijer objavio fotografiju na kojoj Mili i Mariju čita slikovnicu. 

Tijekom predizborne kampanje otkrio je Plenković u neformalnom razgovoru kako mu djeca vole Ježevu kućicu, koju im on rado čita prije spavanja.

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: Iva Međugorac/Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

Autor: