Plenković ponudio Relkoviću da mu bude savjetnik?

15.06.2017. 10:47:05

Kako N1 neslužbeno doznaje, bivšem političkom strategu Mosta Ivici Relkoviću ponuđeno je da bude savjetnik premijera Plenkovića. Razgovarali su o tome s Marom Kristićem.

Mostovac Maro Kristić kaže u razgovoru za Novi dan N1 televizije da ga, s obzirom na Relkovićeve istupe u zadnje vrijeme, to ne bi začudilo. ‘Ali pričekajmo’, dodaje.
Ivica Relković je, kažu, bio prvi koji je predvidio propast koalicije Mosta i HDZ-a. Do kada je formalno bio uključen u rad?
“On je djelovao s nama sve do mjesec dana uoči zadnje kampanje i svih događaja koji su uslijedili.”, prenosi N1.
Što mislite o koaliciji HDZ-a i HNS-a, koliko će ona trajati? “Ovo je koalicija nastala na interesnom nivou i takve su se pokazale čvrstima. “To je moguće, no nisam siguran da je to pravi put. Nitko ne može isprati ono što je premijer napravio. To će ostati određena ljaga na njegovom imenu. Potvrdit će se da je zadnji premijer HDZ-a. Teško da će građani na sljedećim izborima izabrati nekoga iz HDZ-a za premijera.”

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.