Plenković u 11 sati predstavlja novi izborni program HDZ-a

08.07.2016. 09:34:35

Ovoga petka u 11 sati Andrej Plenković, kandidat za predsjednika HDZ-a, predstavit će svoj izborni program pod nazivom "HDZ – Središnja snaga razvoja Hrvatske" ...
Ovoga petka u 11 sati Andrej Plenković, kandidat za predsjednika HDZ-a, predstavit će svoj izborni program pod nazivom "HDZ – Središnja snaga razvoja Hrvatske". Središnje izborno povjerenstvo za izbor predsjednika HDZ-a pravovaljanom je u četvrtak utvrdilo kandidaturu za predsjednika Andreja Plenkovića istaknuvši kako je ona predana u propisanom roku s 36.989 potpisa podrške članova stranke. Plenković je Središnjem izbornom povjerenstvu u srijedu predao potpise potpore za njegovu kandidaturu najavivši da će svoj program javnosti predstaviti u petak. Plenković je jedini kandidat za predsjednika HDZ-a, a izbori za novog predsjednika će se, nakon ostavke Tomislava Karamarka, održati u nedjelju, 17. srpnja.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.