PLJUSKA MATE MIŠE KOVAČA BRANITELJIMA: Neka im pjeva ljubimac Marko Perković!

30.04.2015. 20:18:32

MIŠO, ZBILJA? "Šta ću ja njima pomoći, oni imaju svog ljubimca to je Marko Perković. Pa to je to", kaže Mišo. Legenda hrvatske glazbe Mate Mišo Kovač oštro je demantirao navode da će nastupiti 2. svibnja na zagrebačkom glavnom trgu. Tvrdi da, unatoč izjavama Đure Glogoškog koji je najavio da će skupu potpore ”100% za Hrvatsku” sudjelovati i Mišo Kovač, da ga nitko o tome nije obavijestio, javlja RTL. “Nikad se nije dogodilo da mene netko reklamira, a da me uopće ne pita. Ovo je prvi put. Oni meni ne mogu uzeti popularnost, ali ne mogu mi je ni dati. Dobro, čovjek je bez nogu (op.a. Đuro Glogoški), ok, nervozan je, i to je to”, kaže Mišo. “Što ću ja njima pomoći, oni imaju svog ljubimca to je Marko Perković. Pa to je to”, kaže Mišo. Mate Mišo Kovač je istaknuo kako nije siguran podržava li zahtjeve i prosvjed branitelja iz Savske. “Ne znam što traže, ne znam”, kaže Mišo, dodajući kako u subotu neće nastupiti te kako neće dati da se itko služi njegovim imenom neovlašteno. Podsjetimo, 2. svibnja će na zagrebačkom glavnom trgu nastupiti više hrvatskih zvijezda među kojima su Marko Perković Thompson i Miroslav Škoro, a nastup su potvrdili i rock sastavi “Opća opasnost”, “Prljavo kazalište”, kao i mnogi drugi. Predviđeno vrijeme okupljanja ispred zagrebačke katedrale je od 17-18 sati. Nakon svete Mise u 19 sati održat će se skup zajedništva 100% za Hrvatsku “Zajedno do pobjede” na Trgu bana Josipa Jelačića.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.