Pobjeda NOR-a, NOB-a, SUBNOR-a i SAB-a

13.03.2017. 18:49:20

GODIŠNJI PLAN RADA Ministarstva Hrvatskih branitelja za 2017 godinu
Unatoč javnim objavama, negodovanjem braniteljske populacije i Zahtjevima za izmještaj „sudionika i žrtava Drugog svjetskog rata“ iz Ministarstva Hrvatskih branitelja u njihovo matično Ministarstvo (ministarstvo socijalne skrbi) iz kojeg su preseljeni 2011 godine MINISTARSTVO HRVATSKIH BRANITELJA 2017 GOD. I NADALJE OSTAJE KRAVA MUZARA PARTIZANIMA U prilogu je izvod godišnjeg plana rada MHB za 2017 godinu gdje su prikazana planirana proračunska sredstva za Civilne invalide iz Domovinskog rata u iznosu od 22.400.000,00 kn i planirana proračunska sredstva za Sudionike i žrtve Drugog svjetskog rata i poraća u iznosu od 74.000.000,00 kn Sjetimo li se izvješča iz 2015 god. dok je MHB vladao Fred Matić i projugoslavenska klika i kada je za Civilne invalide iz Domovinskog rata utrošeno 22.765.777,10 kn a za Sudionike i žrtve Drugog svjetskog rata i porača 81.710.371.10 kn razlike skoro da i nema. I dok se umirovljenim Hrvatskim stradalnicima ne vraća smanjenje mirovina iz 2014 godine iako na isto imaju pravo temeljem članka 6a Zakona o smanjenju mirovina po posebnim propisima, dok ministarstvo HRVATSKIH branitelja ostaje i dalje samo san malim i istinskim Hrvatskim braniteljima, pod krinkom troška proračunskih sredstva kriju se ljubitelji crvene zvijezde i partizanske kapice, obilježja koja su nosili oni koji su razarali Hrvatsku, ubijali Hrvatsku djecu i Hrvatski narod. MINISTARSTVO HRVATSKIH BRANITELJA stvoreno je na krvi i da služi Hrvatskim stradalnicima, a ne da predstavlja KRAVU MUZARU i nepresušni izvor dodatnih socijalnih prava i naknada pripadnicima NOR-a, NOB-a, SUBNOR-a i SAB-a, jednom riječju korisnicima Partizanskih prava.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.