POBJEDA SE NE OPRAŠTA !!!

25.04.2021. 16:29:00

Predizborna kampanja se zahuktava pa tako ni bolesnih izjava raznih umišljenih faca nismo pošteđeni dapače !!!

Pored korone i nakaradnih mjera Stožera svak svakome pretrčava a ljevica se po staroj titovoj matrici grupiše kako bi naši "dobronamjerni" susjedi rekli !!!

Drug Plenković i "njegova" Vlada kako ju naziva na sve strane o našem trošku su se razletili i sa skupim đambo plakatima sebe i svoju stranku reklamiraju umjesto, da su za tu bačenu lovu mnoga gladna usta u ovoj zemlji nahranili !!!

Ta ista Vlada samo se hvali što su do sada tobože napravili ali, od tih prijašnjih obećanja do sada jedino su "vjerodostojni" po pitanju nakaradne koalicije ostali kao i po pitanju zaštite ratnih zločinaca kojima na sve načine ugađaju !!!

Još im hrvatska Država i naši branitelji za nagradu silne odštete isplačuju što su nam trećinu zemlje razorili i oko dvadeset tisuća što hrvatskih branitelja što civila mučki poubijali !!!

Dok su nama krvava jutra zbog srbočetničke agresije svitala komunistički sinovi i kćeri daleko su o četničke "ljubavi" i borbenih djelovanja bili !!!

A da tragedija bude još i veća, upravo te "hrabre" pobjegulje ovu našu Ljepoticu za koju se pet godina ginulo i krvarilo u propast vode jer;

HRVATSKIM BRANITELJIMA VELIČANSTVENA POBJEDA I OLUJA SE NE OPRAŠTA !!!

Stoga, sve rade i poduzimaju da žrtvu i agresora izjednače jer djeca kumrovačke škole i crvenih knjižica od svog Tita i partije ne odustaju pa tako ni od lažnog bratstva i jedinstva kojem i danas teže što ni ne kriju dapače !!!

Titovi sljedbenici i djeca komunizma kako tada tako i danas u svom svijetu žive ne cijeneći SLOBODU koja je krvlju naših branitelja SKUPO PLAĆENA !!!

Iz tog razloga u Vladi RH nema mjesta za školovane i sposobne hrvatske branitelje i domoljube jer, oni su neprijatelji ove zemlje !!!

U protivnom, da je pravne Države kao što nije tada bi agresori našim braniteljima, logorašima i civilnim žrtvama ratne odštete plaćali a ne obrnuto !!!

Naša SLOBODA braniteljskom krvlju skupo je plaćena pa me hrvatska šutnja još više boli i zabrinjava !!!

Jer, bez uvrede, nije mi namjera nikoga povrijediti ali, za ove izdaje i rasulo u zemlji isključivo je hrvatska šutnja kriva !!!

Ponašamo se kao ona pačja; učili smo učili od srijede do petka al se nismo makli dalje od početka !!!

Pa se s razlogom pitam; do kada će HRVATSKA ŠUTNJA TRAJATI ???

Izvor: Facebook

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta/Foto: facebook

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.