Počeo novi kaos na granicama: Policija se sprema otpratiti pola milijuna putnika

17.04.2017. 12:18:24

NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM Policija je najavila da je spremna otpratiti oko pola milijuna putnika koji danas kreću kući prema središnjoj i zapadnoj Europi Zbog završetka produljenoga uskrsnog vikenda, očekuju se gužve na prometnicama. Već jutros je promet pojačan na granici sa Slovenijom. Policija je najavila da je spremna otpratiti oko pola milijuna putnika koji danas kreću kući prema središnjoj i zapadnoj Europi. Promet je povremeno pojačan na graničnim prijelazima Bregana u oba smjera, Stara Gradiška na ulasku i Pasjak na izlasku. Hrvatski autoklub podsjeća da se zbog sustavnih graničnih kontrola na svim graničnim prijelazima tijekom dana očekuju i duža čekanja pa mole vozače za strpljenje.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.