Podignut prekršajni nalog protiv vozača kojem je tenk skliznuo u jarak

19.09.2013. 16:07:07

Protiv 37-godišnjeg vozača s čije je labudice jučer tenk sletio u jarak podignut je prekršajni nalog. Kako je priopćeno u Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj, protiv 37-godišnjeg vozača vojne labudice s tenkom, koji su sletjeli u jarak, podnijet je prekršajni nalog. Vozač je osumnjičen da je u srijedu oko 12,15 sati zbog nepažnje u Zagrebačkoj ulici u Petrinji prouzročio klizanje labudice s tenkom T-55 (bez goriva i streljiva), jer je desnim kotačima priključnoga vozila zahvatio travnatu bankinu. Pri tom je vučno vozilo ostalo na kolniku, a dionica državne ceste D-30 od Petrinje do Žaćine, bila je sedam sati zatvorena za promet, koji se odvijao obilazno preko Siska. Materijalna šteta se procjenjuje na 10.000 kuna. (Hina) Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.