Podstanarki u Zagrebu pozvonili na vrata i uperili pištolj u glavu!

10.07.2013. 15:07:43

10.7.2013

U utorak, 9. srpnja u zagrebačkom su Zapruđu dvojica lopova opljačkala 24-godišnja podstanarku, prijetieći joj pištoljem kojeg su joj uperili u glavu. Dvojica lopova pozvonila su na vrata stana u Adamićevoj ulici u Zagrebu koje im je otvorila 24-godišnja podstanarka N.Š. 

Jedan razbojnik uperio joj je pištolj u glavu, dok je drugi prekopavao po stanu. Jedino što je pronašao je bio mobitel u vrijednosti od 500 kuna, piše Večernji list Nakon što su vidjeli da nema ničeg drugog što bi mogli uzeti sa sobom, pobjegli su u nepoznatom smjeru. 

Traže se razbojnici

Jedan razbojnik u dobi je oko 25 godina, visine 170 centimetara i punije građe, a drugi je nešto mlađi. Ima oko 20-ak godina, visok je 190 centimetara i mršaviji je. 

Izvornu vijest možete pogledati ovdje

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.