Pogledajte kako je Mamić s dinamovcima proslavio naslov

26.05.2013. 21:53:04

Na proslavi je odlično raspoložen bio i Zdravko Mamić koji je s osmjehom na licu slavio s igračima i stožerom.

Osmi put zaredom Dinamo je prvak Hrvatske. Iako je Dinamo već davno osigurao naslov, svečanost primanja pokala organizirana je nakon što je odigrano posljednje kolo. A Dinamo se pobjedom oprostio od ove sezone. Momčad Krune Jurčića je u derbiju na Maksimiru s 3:1 svladala Hajduk i prvenstvo završila na plus 20 ispred Lokomotive. Susret je pratilo oko osam tisuća ljudi. Na proslavi je odlično raspoložen bio i Zdravko Mamić. Izvršni predsjednik Dinama je s osmjehom na licu slavio s igračima i stožerom, a kako je to izgledalo pogledajte u galeriji. >> Dinamo s 3:1 svladao Hajduk u derbiju! Pamić zabio gol i autogol Izvornu vijest možete pogledati OVDJE Pogledajte kako je Mamić s dinamovcima proslavio naslov Pogledajte kako je Mamić s dinamovcima proslavio naslov Pogledajte kako je Mamić s dinamovcima proslavio naslov   Pogledajte kako je Mamić s dinamovcima proslavio naslov Pogledajte kako je Mamić s dinamovcima proslavio naslov Pogledajte kako je Mamić s dinamovcima proslavio naslov Pogledajte kako je Mamić s dinamovcima proslavio naslov Pogledajte kako je Mamić s dinamovcima proslavio naslov Pogledajte kako je Mamić s dinamovcima proslavio naslov Pogledajte kako je Mamić s dinamovcima proslavio naslov Pogledajte kako je Mamić s dinamovcima proslavio naslov Pogledajte kako je Mamić s dinamovcima proslavio naslov Pogledajte kako je Mamić s dinamovcima proslavio naslov Pogledajte kako je Mamić s dinamovcima proslavio naslov Pogledajte kako je Mamić s dinamovcima proslavio naslov  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.