Pogledajte kojom je pjesmom Ostojić poželio dobrodošlicu Glavaševiću, Matiću ....

12.01.2016. 10:53:00

HASTA SIEMPRE, COMANDANTE Pogledajte kojom je pjesmom Ostojić poželio dobrodošlicu Glavaševiću, Matiću, Danici Spasović i Miljeniću Ranko Ostojić posvetio je novim članovima SDP-a pjesmu koja govori o Kubanskoj revoluciji. Orsat Miljenić, Predrag Matić, Bojan glavašević i Danica Juričić Spasović novi su članovi SDP-a. Dobrodošlicu im je putem Facebooka izrazio i tehnički ministar MUP-a Ranko Ostojić i to pjesmom o gerilcu Ernestu Che Guevari. “Povodom dolaska Danice, Orsata, Freda i Bojana među suborce…”, napisao je Ostojić uz snimku poznate pjesme “Hasta Siempre, Comandante”. Pjesma je nastala 1965. godine, a napisao ju je kubanski kompozitor Carlos Puebla. Govori o  pismu gerilca koji napušta Kubu i pokušava pokrenuti revoluciju u Kongu i Boliviji gdje je uhvaćen i ubijen. ranko  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.