POGLEDAJTE NAORUŽANOG VUČIĆA IZNAD OKUPIRANOG SARAJEVA!

17.07.2015. 15:22:48

POGLEDAJTE NAORUŽANOG VUČIĆA IZNAD OKUPIRANOG SARAJEVA! Je li srpski premijer pucao po glavnom gradu BiH? (VIDEO) Šešelj je na svjedočenju u Haagu rekao da je Vučić bio "dragovoljac Srpske radikalne stranke kod Slavka Aleksića na Židovskom groblju u Sarajevu". Na internetu je osvanuo video na kojem se vidi kako je Aleksnadar Vučić bio mali potrčko četničkog vojvode Vojislava Šešelja. Tijekom rata u BiH 1995. godine Šešelj je obilazio srpske paravojne formacije koje su držale Sarajevo u okruženju, tada ga je primio i Radovan Karadžić. Na snimci je vidljivo kako je sa Šešeljom u društvu bio današnji premijer Srbije Aleksandar Vučić. Na snimci se jasno može primjetiti da je Vučić bio naoružan, kao i ostali vojnici na položajima iznad okupiranog Sarajeva. Neki mediji u BiH se pitaju je li današnji srpski premijer pucao po Sarajevu?!

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.