Pogledajte nevjerojatnu tuču u Gorskom kotaru: 'Ovo je nečuveno, trajala je sat i pol'

12.06.2019. 10:49:31

Među "žrtvama" je i jedan Alfa Romeo koji je gadno nastradao pod tučom u Brod Moravicama. Ekstremno velika zrna tuče zabilježena su na području Gorskog kotara koji je danas pogodilo nevrijeme. Padala je tuča veličine šake, a zabilježene su štete na automobilima i krovovima, piše Neverin.hr. Među "žrtvama" je i jedan Alfa Romeo koji je gadno nastradao pod tučom u Brod Moravicama. "Tuča je padala nečuvenih sat i pol, a zrna su bila velika i do 9 cm", kaže Lino Lončarić, koji je snimio video, a koji je ujedno i nesretni vlasnik oštećenog vozila Alfa Romea koji je nakon nezapamćene tuče ostao "kao prožvakan":   Nevrijeme je došlo do Hrvatske nakon što je već "poharalo" Sloveniju, gdje je također padala velika tuča. Istramet je javio kako je njihov senzor u dva sata zabilježio više od 5000 munja.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.