Pogledajte spot za Vatrin singl "Bilo je dobro dok je trajalo"

06.06.2013. 20:06:56

Pjesma "Bilo je dobro dok je trajalo (EP version)" i u novom je ruhu našla svoj put do publike, te se već 4. tjedan zaredom nalazi na HR TOP 40 ljestvici

Odličan aktualni singl Vatre "Bilo je dobro dok je trajalo (EP version)" kojim bend najavljuje EP album čiji izlazak očekujemo nakon ljeta, dobio je i svoj video spot. Kadrovi ovog dokumentarističkog videa snimani su u Kazalištu Virovitica na koncertu tijekom kojeg su se bendu na pozornici pridružili njihovi prijatelji i suradnici – Aljoša Šerić (Pavel), Ljubica Gurdulić (Svadbas) i Stipe Mađor.
Režiju spota potpisuje mladi Ivan Mijić. Posebna energija koja je vladala između izvođača i publike zabilježena je u nešto više od 3 minute videa, a posebno je zanimljivo da se Vatra ovim spotom vratila na "mjesto zločina"; u istom su kazalištu, na istoj pozornici snimili i video spot za originalnu verziju pjesme još davne 1999. godine. Pjesma "Bilo je dobro dok je trajalo (EP version)" i u novom je ruhu našla svoj put do publike, te se već 4. tjedan zaredom nalazi na HR TOP 40 ljestvici, ovog tjedna na izvrsnom 4. mjestu. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.