Pogledajte što je Marin Čilić rekao na misi na dočeku u Međugorju (VIDEO)

17.09.2014. 11:01:06

Spektakl u Međugorju za njihov "Ponos". "Ne bih uspio bez pomoći Boga i Gospe međugorske", kazao je Marin Čilić, osvajač US Opena na proslavi u njegovu čast održanoj u Međugorju. Međugorci su za svog Marina, "Ponos Međugorja" pripremili pravu feštu. Pri dolasku u rodni kraj dočekalo ga je nekoliko tisuća ljudi, među kojima su bili i zagrebački gradonačlnik Milan Bandić i kandidatkinja za predsjednicu Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović. Marin Čilić je zajedno sa svojom obitelji, prijateljima i brojnim hodočasnicima sudjelovao na Svetoj misi. "Želim se zahvaliti svima koji su došli u velikom broju i koji su bili potpora svih ovih godina. I kad je bilo dobro i kad je bilo teško. Zahvala i mojim roditeljima. Bez njih zasigurno nikada ne bih uspio. I hvala Bogu i najdražoj Gospi što su mi pokazali put i pokazali ovaj dar", rekao je Čilić obraćujući se okupljenima nakon okončanja svete mise, prenosi Dalmacija news. Pred desetak tisuća okupljenih, slavlje Marina Čilića u večernjim satima uveličali su svojim hitovima i Thompson, Mate Bulić, Jole i Dražen Zečić. Zajedno s pjevačima Marin je na pozornici slavio svoj najveći uspjeh. Kako je izgledalo slavlje u Međugorju pogledajte u fotogaleriji. [slideshow_deploy id='29742']     http://www.youtube.com/watch?v=YPs8HjkwTuU  
  • Autor: I.Galešić/Dnevno.hr
  • Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
 

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.