Pogledajte urnebesnu montažu Modrićevog 'nebeskog skoka'

10.11.2017. 09:46:34

' LUKA MOŽE SVE '
Hrvatska nogometna reprezentacija trijumfirala je na Maksimiru u prvoj utakmici playoffa za Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Vatreni su slavili s 4:1, a sve je oduševila igra naše reprezentacije. Hrvatska je odigrala jednu od najboljih utakmica u posljednjih nekoliko godina. Redale su se šanse, a kapetan Luka Modrić ponovno je bio jedan od najboljih igrača. Doveo nas je u vodstvo u 13. minuti prvog poluvremena, nakon što je uspješno realizirao jedanaesterac. Proslavio je skokom u zrak, a sve je zabilježilo oko kamere, što je odmah dalo brojne ideje za fotomontažu. Na prvoj fotografiji je njegov orginalni skok, a na preostale tri preskače prepone poput svjetskog rekordera Ariesa Merritta, zakucava u koš poput LeBron Jamesa i skuplja zlatnike poput Super Marija. Društveni mediji bruje i o grčkoj tragediji.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.