Poigravanje s hrvatskim reprezentacijama: Nakon rukometaša i vaterpolisti dobili promjenu termina utakmice

23.01.2020. 14:43:00

Hrvatska vaterpolska reprezentacija svoju će polufinalnu utakmicu sa Španjolskom u petak igrati u 17.30 umjesto u 19. Ovo je već treća promjena satnice polufinala Europskog prvenstva u Budimpešti, ovoga puta tek nešto više od 24 sata prije početka velikog okršaja.

Podsjetimo, nakon četvrfinala, mađarska je televizija od LEN-a zatražila promjenu termina svojeg polufinala s Crnogorcima u petak, s planiranih 17:30 na 19:00 sati, do čega je i došlo.

No, nisu vaterpolisti jedini kojima je termin mijenjan. Rukometna reprezentaciju je svoju polufinalnu utakmicu s Norveškom na Europskom prenstvu trebala igrati u petak od 20.30, ali je i tu došlo do promjene stanice, na zahtjev domaćina Norvežana.

Kako sada stvari stoje – vaterpolisti će sutra igrati od 17.30 s izravnim prijenosom na HTV-u, a rukometaši od 18 sati na RTL-u

Izvor: Narod.hr

Izvorni autor: Miroslav Herceg/Foto:fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.