Pojavio se još jedan VIDEO – Vučićev govor: “Karlovac, Virovitica i Ogulin su srpske zemlje”

05.02.2018. 08:14:01

Na Internetu postoji još najmanje jedan Vučićev govor iz ranijih dana njegove karijere. Riječ je o govoru iz 2000. godine, a na YouTube je postavljen još u ljeto 2016. godine. No, pošto ima tek nešto više od 1400 pogleda, snimka je široj javnosti nepoznata. Na snimci, koja je navodno nastala na kongresu Srpske radikalne stranke 2000. godine, vidi se vidno mlađi Aleksandar Vučić: “Što nam danas zamjeraju, zašto je ovo postao problem za mnoge u našoj zemlji.Vidite da mnogi s podsmjehom kažu “Gdje su vam danas Karlobag, Ogulin, Karlovac i Virovitica. To vam ova nesrpska fukara, ovi mučenici i jadnici što onima koji su ovu zemlju bombardirali ljube skute i ruke, oni danas hoće da kažu “gdje ste vi danas radikali u tim srpskim mjestima”. Kao da nikada Srbi nisu držali ni Karlovac, kao da samo nekoliko kilometara od Karlobaga i Virovitice nismo bili, kao da ni danas nema preko 20 posto Srba u Ogulinu. Kao da to nisu srpska mjesta. Raduju se tome što su ustaše okupirale srpsku zemlju i hoće i nas srpske radikale da uvjere da to nije srpsko, da smo mi govorili gluposti. A ni mi ni tada ni danas nismo htjeli ništa što je tuđe. Hoćemo samo ono što je naše, srpsko. A to jesu i taj Karlobag i Ogulin i Karlovac i Virovitica i sve srpske zemlje”, govorio je Vučić 2000. godine. Iako nam nije poznat točan datum govora, jasno je da se radi o periodu nakon 1999. godine s obzirom da Vučić spominje bombardiranje Srbije.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.