Pokazao pravo lice: 'Josipovićev protokol zabranio molitvu i blagoslov'

19.09.2014. 14:25:56

Izričitim traženjem protokola predsjednika Josipovića zabranjena je zajedničak molitva i blagoslov. Predsjednik međimurskog HDZ-a Darko Horvat prozvao je predsjednika Ivu Josipovića i njegov protokol zbog zabrane molitve i blagoslova. Na obilježavanju 23. godišnjice oslobođenja Međimurja, nakon polaganja vijenaca kod spomen-zida sa slikama poginulih i nestalih branitelja, protokol je zabranio molitvu i blagoslov, istaknuo je Horvat, piše Večernji list. "Izričitim traženjem protokola predsjednika Josipovića, čakovečkom gvardijanu franjevačkog samostana fra Željku Železnjaku zabranjeno je da na čakovečkom središnjem trgu održi zajedničku molitvu i blagoslov, koji su bili uobičajeni dio protokola svih ovih godina", tvrdi Horvat. Nazvao je to grubim kršenjem tradicije i ljudskih parava i dodao kako je josipović sad pokazao pravo lice.  
  • Autor: I.Galešić
  • Photo: Robert Anic/PIXSELL
Izvorni članak možete pogledati OVDJE  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.