Pokrenuli smo postupak isključenja Beljaka i istragu vodstva HSS-a

20.09.2016. 20:15:23

Vidjeli ste da Beljak ovih dana provodi čistke i o tome nas obavještava putem medija, kazala je Petir Burno je ovih dana između šefa HSS-a Kreše Beljaka i Marijane Petir, koja je privremeno suspendirana iz stranke. Marijana Petir obratila se javnosti. “Vidjeli ste da Beljak ovih dana provodi čistke i o tome nas obavještava putem medija, samo zato što smo izrazili nezadovoljstvo i najavili kandidature za vodstvo stranke. Beljak želi spriječiti prisustvovanje skupštini onima koji za njega ne bi glasovali. Vrijeđao je uličarskim jezikom, rušio ugled HSS-a tijekom kampanje, zatajio je bitan dio prošlosti, da smo to znali ne bi mogao biti ni član HSS-a. Pokrenuli smo postupak pred nadležnim tijelima stranke za isključenje Beljaka i pred državnim tijelima da provjere vodstvo stranke”, kazala je Marijana Petir. Marijani Petir uručili su plastične vile uz poruku da ljudi iz HSS-a i Slavonije znaju što se time radi, piše Hrvatska danas. "Beljak je svojim istupima pomogao Narodnoj koaliciji da izgubi izbore, a o njegovom licemjerju bi se još moglo govoriti, jer ako pogledate izbore 2015. godine, onda ćete vidjeti da je Beljak u Samoboru osigurao kandidatu iz redova HSS-a samo 140 glasova, a sada je sebi osigurao preko pet tisuća glasova. Mislim da je svima koji znaju računati jasno da Beljak sve što radi radi isključivo zbog sebe i svoje fotelje. On je očigedno poslan u HSS da ga rastoči i da ga uništi i ja mu to kao dugogodišnja članica HSS-a neću dozvoliti", kazala je Petir.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.