Pokrenuta on-line peticija: Ne želite u EU? Potpišite ovdje!

05.06.2013. 09:50:33

'Ovo forsirano i besramno uguravanje SUVERENE I SAMOSTALNE REPUBLIKE HRVATSKE u FEDERACIJU NARODA zvanu EU-Ropska unija je ogromna opasnost za opstojnost kako Republike Hrvatske, tako i naroda, to je već mnogima jasno. Stoga molimo: potpišite i šaljite dalje ovu peticiju, na sve adrese u Vašem e-imeniku, da se na vrijeme i što bezbolnije riješimo temeljnih društvenih problema', stoji u tekstu peticije.

Nedavno je pokrenuta on-line peticija s ciljem zaustavljanja ulaska Republike Hrvatske u Europsku Uniju. Organizatori ove anti-EU akcije tvrde kako će i ovim putem pokušati senzibilizirati javnost o 'problemu nelegitimnog i nelegalnog uguravanja Hrvatske u EU.

Popratni tekst peticije prenosimo u cijelosti:

'Poštovani,

pripremili smo potpisivanje on-line peticije Zahtjeva Naroda za zaustavljanje ulaska Republike Hrvatske u EU-Ropsku uniju:

http://www.gopetition.com/petitions/stop-rh-u-eu.html

Poput većine vas, niti mi ne očekujemo da će ovaj projekt dovoljno osvijestiti uzurpatore na vlasti da učine to što od njih zahtijevamo. Međutim - ovim projektom / potezom želimo, uz promicanje informacija, podsjetiti ljude na njihov izvorni politički - dakle : VLADARSKI status (jer  "Vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu", čl. 1. Ustava RH) I SUVERENO PRAVO. Istodobno želimo prikupiti dodatne dokaze kako smo, kao oštećena strana, uložili maksimalan trud da pokušamo uspostaviti pravdu na miran, kulturan i civiliziran način. Ti nam dokazi trebaju za alarmiranje svjetske javnosti i obraćanje instancama međunarodnog prava.

Jer: ako se nešto zaista ne može postići milom ( i imamo sve dokaze o tome da smo pokušali na sve raspoložive načine ), onda su ljudi, kojima su život / egzistencija / ljudska prava u opasnosti, posve prirodno i zakonski slobodni, dapače - i moralno dužni - obraniti se preostalim načinima.

Ovo forsirano i besramno uguravanje SUVERENE I SAMOSTALNE REPUBLIKE HRVATSKE u FEDERACIJU NARODA zvanu EU-Ropska unija je ogromna opasnost za opstojnost kako Republike Hrvatske, tako i naroda, to je već mnogima jasno. Silna drskost kojom vlast nastupa, a primjeri se nižu svakodnevno, dokazuju nam da je diktatura već nastupila, a ulaskom u EU elementi diktature i kontrole će se, sudeći po planu, a i vidljivo iz događanja u drugim zemljama EU, umnogostručiti i intenzivirati, te nam je za očekivati da nam uzurpatori uskoro oduzmu naše PRIRODNO pravo na zemlju, vodu, zrak, obitelj, posao, krov nad glavom - na sam Život!

Prihvaćanje politike svršenog čina značilo bi mirenje s nelegitimnim i nelegalnim potezima najodgovornijih državnih dužnosnika, kako bivših tako i aktualnih, a posljedice njihovih nedjela, a našeg prihvaćanja, bile bi nesagledive!

Budući ćemo nakon ovog koraka tražiti potporu međunarodne javnosti, nužno je da u Domovini pokažemo što veći interes!

Stoga molimo: potpišite i šaljite dalje ovu peticiju, na sve adrese u Vašem e-imeniku, da se na vrijeme i što bezbolnije riješimo temeljnih društvenih problema.

Samo sinergijom što većeg broja ljudi možemo polučiti vidljivi rezultat u ovoj stvarnosti!

Za dodatne informacije posjetite web stranicu (blog:  http://novapolitika.blog.hr/ )'

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.