'Policajac' koji je 'zatukao' hrvatskog branitelja u Vukovaru, sin je krajinskog četnika iz Domovinskog rata!

13.11.2013. 12:05:10

1_183647

Ekskluzivno doznajemo da je riječ o muškarcu porijeklom iz Petrovaca, nedaleko od Vukovara, pripadniku rusinske manjine koji je u vrijeme rata stao na stranu okupatora.

Rasplet vukovarske priče od utorka, kada je ispred zgrade vukovarske policije teško ozlijeđen hrvatski branitelj i bivši logoraš Darko Pajčić, dobio je najgori mogući epilog. Kako naš portal eksluzivno doznaje, hrvatski policajac koji je teško kundakom pištolja ozlijedio Pajčića, bio je na srpskoj strani u vrijeme Domovinskog obrambenog rata. Eksluzivno doznajemo da je riječ o muškarcu porijeklom iz Petrovaca, nedaleko od Vukovara, pripadniku rusinske manjine koji je u vrijeme rata stao na stranu okupatora. Doznajemo i da je njegov otac bio u 'streljačkom vodu' i ratnik, a brat pripadnik srpske vojne policije. Uskoro opširnije......

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.