Policajac mrtav, policajka teško ozlijeđena: Udario ih je BMW...

23.06.2019. 12:01:12

U nedjelju kod Poreča teška prometna nesreća. Mladi vozač BMW-a pod utjecajem alkohola naletio je na Fiat koji je vozila policajka (40). Njezin suvozač, kolega policajac (38), preminuo je na mjestu nesreće  Na državnoj cesti D75 koja vodi iz Novigrada prema Poreču, na ravnoj nizbrdici, nekoliko stotina metara od mjesta Tar, u nedjelju oko 6:45 sati sudarili su se BMW i Fiat. Policija nam je potvrdila kako je vozač BMW-a udario Fiat koji je vozila 40-godišnja policijska službenica i u kojem je bio i njezin kolega (38), koji je preminuo na mjestu. Policajka je u bolnici s teškim ozljedama.

Oba automobila su pulskih registarskih oznaka, cesta je zatvorena od 6:55 sati.

- Vozač (24) vozio je BMW iz smjera Tara i udario je u Fiat kojim je upravljala 40-godišnja policajka. Fiat se odbio, udario u stablo nakon čega se prevrnuo. Policajka je prevezena u bolnicu s teškim ozljedama, na mjestu je preminuo njezin suvozač, kolega policajac (38), čijoj obitelji izražavamo sućut - rekla je glasnogovornica policije.

VIDEO: UŽIVO S MJESTA NESREĆE

 

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.