Policajcima prijetili smrću: Sve vas treba pobiti! Majke će vas zadnje vidjeti u lijesu!

13.11.2020. 11:41:00

Redom okrivljeni M.B. (21), J.R. (29), Ž.R. (49) i G.R. (52) iz okolice Bjelovara ovih su dana na Općinskom sudu osuđeni na uvjetne zatvorske kazne zbog prijetnje smrću prema službenim osobama, ali i prema većem broju osoba.
Kako stoji u nepravomoćnoj presudi, prijetnje su izrekli 19. listopada 2019. godine oko 18,15 sati u Gudovcu kod Bjelovara, ispred prodavaonice “Lonia”, za vrijeme dok su M.H., K.K., I.B. i M.O., policijski službenici bjelovarske Policijske postaje postupali prema prvookrivljenom M.B.-u radi utvrđivanja i sankcioniranja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te Zakona o osobnoj iskaznici.

Fetiš na gaženje

U namjeri da ustraši policijske službenike, prvookrivljeni M.B. im je kazao da će ih sve pobiti, da će ”vidjeti” i da će ih zgaziti na cesti, dok je drugookrivljeni J.R. također kazao da ih sve treba pobiti i da će ih zgaziti s autom kada ih ugleda na cesti.
Trećeokrivljeni Ž.R. policajcima je pak kazao da ih sve treba pobiti i ako su frajeri da dođu bez uniforme pa da vide što će im se dogoditi. Četvrtookrivljeni G.R. također je policajcima prijetio smrću rekavši da ih sve treba poubijati.

Ispričali se i obećali da neće više

Nakon što policajci oko 19,20 sati odveli M.B.-a u Policijsku postaju, preostalo troje okrivljenika se vratilo do trgovine gdje su dvojici policajaca M.H.-u i K.K.-u koji su osiguravali mjesto događaja prijetili ubojstvom, konkretno gaženjem na cesti, govorili da je to zadnje što rade u policiji i da će ih majke zadnje vidjeti u lijesu…
Okrivljeni su na sudu priznali počinjeno djelo te su svi redom priznali da im je žao što se sve tako odvilo te da se neće ponoviti. Svakom od njih na koncu je izrečena uvjetna zatvorska kazna u trajanju od 10 mjeseci.

Izvor: Bjelovar.live

Izvorni autor: IKA/Foto: fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.