Policija našla nasilnike koji su napali ljude i razbijali kolcem

29.03.2019. 10:42:33

Nakon napada dvojice 22-godišnjaka na troje ljudi u mjestu Kuršancu u Međimurju, policija je obavila kriminalističko istraživanje protiv dvojice nasilnika podignula prijave Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom s područja Čakovca, osumnjičenog za kazneno djelo teške tjelesne ozljede, a drugog 22-godišnjaka također iz Čakovca za prekršaj protiv javnog reda i mira. Naime, u utorak oko 22.30 sati u Varaždinskoj ulici u Kuršancu, dvojica mladića ušla su u dvorište i najprije verbalno, a potom i fizički napali 40-godišnjaka i 20-godišnjaka te 39-godišnjakinju. U jednom je trenutku jedan od mladića drvenim kolcem razbio prozor na kući, a drugi je mladić također drvenim kolcem izudarao 40-godišnjaka po tijelu. Potom su otišli. Ozlijeđeni je muškarac vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u čakovečku bolnicu, gdje su liječnici utvrdili da je teško ozlijeđen.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.