Policija objavila dramatičnu snimku potjere i hvatanja dvoje krijumčara ljudima

28.05.2018. 21:27:15

NA PODRUČJU SLUNJA Na području Slunja uhvaćeno je dvoje krijumčara ljudima koji su htjeli na nezakonit način željeli omogućiti izlazak sedmero stranih državljana iz Hrvatske na prostor druge države. Karlovačka policajca uhitila je u nedjelju na području Slunja dvojicu Sirijaca koje sumnjiči da su, u zamjenu za novac, namjeravali izvan Hrvatske prevesti sedmoro stranaca. Muškarca u dobi od 47 godina sumnjiči se da je iz koristoljublja, za unaprijed dogovoreni novčani iznos, u automobilu prevozio sedam stranih državljana kako bi im nezakonito omogućio izlazak iz Hrvatske dalje na prostor Europske unije u čemu mu je pomagao 35-godišnjak, objavila je karlovačka policija na svojim internetskim stranicama. Obojica osumnjičenika u ponedjeljak su predani pritvorskom nadzorniku te su kazneno prijavljeni zbog protuzakonitog ulaženja, kretanja i boravka u Hrvatskoj, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma. Policija je objavila dramatičnu snimku potjere za krijumčarima ljudi, koju možete pogledati u niže priloženom videu. (B.V./Hina)

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.