Policija podnijela prijavu protiv mirnog građanina i zaštitila četnika

30.03.2019. 09:44:46

Policija podnijela prijavu protiv mirnog građanina i zaštitila četnika, a sud osudio građanina bez prava na obranu! Opće pravosudno-policijsko ludilo u Hrvatskoj prelazi sve granice. Najnoviji slučaj te situacije je činjenica da nekadašnji batinaš iz logora Vojnić M. Galogaža prijavljuje mirnog građanina R. Dragića iz okolice Vrginmosta da mu je ‘ebao majku četničku i Dragić je zbog toga osuđen.

Ova srpska spodoba živi veći dio godine u Srbiji, kada dođe u Hrvatsku vrijeđa Dragiće bez posljedica, ore njihovu njivu sa neregistriranim traktorom, prebija njihovu stoku, ozljede su vidljive , a policija ne poduzima ništa! Od svega teško je obolio otac obitelji Dragić. Iz toga je vidljivo da se policija osvećuje Dragićevima koji su policiju prijavili unutarnjoj kontroli. Ali vrana vrani oči ne kopa, već namješta nezakonita djela Dragićevima. Policija iz Gvozda je sramota za sve nas. Nije čak reagirala niti na prijetnju njegove malodobne kćeri silovanjem, već čeka kako bi njemu naudila i njega prijavila. Sve iz činjenice da očito po političkom ključu koalicije Pupovac-Plenković ne smije reagirati na povlaštene četnike. Došli smo do činjenice da četnika vrijeđa kad ustanovimo da je četnik. Tragikomedija. Policija nije reagirala kada je u dvorištu toga čovjeka pronađeno oružje. Nije reagirala na slovo U na njegovoj kući, a progoni “ustaše”. Sve to upućuje na teške zlouporabe u policiji Gvozd. Na kraju je policajac koji uopće nije vidio navodni sukob srpskog čuvara logora i batinaša Hrvata i Rade Dragića prosuđuje zajedno sa sucem da je Dragić kriv! Na sud ga uopće ne zove sudac da iznese obranu, pa ispada da je ovo država sudaca koji se iživljavaju nad građanima kako to politici odgovara. Dragić je pozvao policiju zbog ulaza u posjed od strane četnika Galogaže, a sutkinja Drinka Kreštelica kažnjava obojicu za remećenje javnog reda. Policija je u mobitelu ovog četnika našla slike pretučene stoke Dragićevih, znači ulazio je u tuđi posjed. Imaju izjave svjedoka, a podijeljena je krivnja, iako ovaj četnik je i prije ugrožavao Dragiće. Znači sutkinja radi budale iz Dragićevih na osnovu priče rekla-kazala. Nije jasno kako u presudi protiv Dragića piše da je ovaj četnik građanin RH, ako vozi auto srpske registracije i vozačku ima srpsku, rijetko je u Hrvatskoj, pa kako nije odjavljen? Dragićevi dobivaju kaznu za platiti prekršajnu kaznu bez da je itko od njih saslušan! Što bi vi učinili da vas tako godinama zaje’ava udružena ekipa četnika-političara-policajaca i sudaca? Prema zakonu građanin se može sam zaštiti ako ga sustav ne štiti. Radi li se u slučaju Dragić o zločinačkoj organizaciji koja namjerno uništava zdravlje Dragićevih, ugroža ljudske slobode i normalni razvoj djece? -Branitelji Banovine priupitat će našu policiju da nam odgovori štiti li ona nasilje četnika i batinaša jer je na vlasti SDSS u Gvozdu? Uskoro dolazimo u Vrginmost, jer nam je više dosta ovoga cirkusa. U Topuskom srpski snajperist je vijećnik, u policiji Gvozd radi sin od četnika i četnik, neki novoreformirani četnik Busić napada policajku, policija piše prijave u ime četnika koji je batinao moje kolege branitelje, pa ovo je SAO Krajina!- komentirao je heroj Banovine Ivo Vranić ovaj slučaj. HOP

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.