POLICIJA POTVRDILA Vlasnik zapaljenog automobila iz kojega je likvidiran Ivanović je Srbin iz Austrije

18.01.2018. 11:00:44

Direktor srpske policije Vladimir Rebić je, gostujući u Dnevniku RTS-a, potvrdio napise pojedinih medija da je vlasnik zapaljenog automobila Srbin iz Austrije. "Te informacije su točne, to smo dobili od austrijske policije. To je vozilo više puta prodano i mi pokušavamo saznati tko je posljednji kupac tog vozila", istaknuo je direktor policije, piše Blic. Prema njegovim riječima, srpski organi imaju određena saznanja koja ukazuju na moguće ubojice Olivera Ivanovića. "Trag vodi ka vozilu koje je korišteno za izvršenje kaznenog djela. Imamo informacije o vlasniku tog vozila i pokušavamo prikupiti druge podatke. Ne mogu dati više informacija, da ne bih ugrozio istragu", rekao je Rebić. Direktor policije podsjetio je kako se Srbija više puta obratila Euleksu i Unmiku sa zahtjevom da se srpski organi uključe u vođenje istrage, ali da odgovora još nema. Podsjetimo, predsjednik Građanske inicijative 'Srbija, demokratija, pravda' (SDP) Oliver Ivanović ubijen je u utorak ujutro u atentatu u Kosovskoj Mitrovici. Napadači su, nakon što su upucali Ivanovića, pobjegli Opel Astrom koju su naknadno zapalili.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.