POLICIJA 'PROPUSTILA' PRETRESTI KUĆU ČETNIKA BUSIĆA I TAKO UPROPASTILA ISTRAGU!

30.09.2016. 18:02:55

Kako doznajemo iz braniteljskih udruga Banovine, policija je napravila ogroman propust u slučaju evidentnog četničkog provokatora Milana Busića koji je na kraju pobjegao u Beograd, gdje je dočekan kao osloboditelj. Protiv Busića i njegovog brata vode se postupci za spolni odnos sa maloljetnicom u Hrvatskoj, a na svježe je prijavljen od strane policajke Katice F. za nezakonito ponašanje, te na kraju i prijetnje samoj policajki. Od tada po srpskim medijima ovaj nasilnik koji mlatara i vlastitu suprugu je "velika žrtva". Da je kojim slučajem naša policija pretresla njegovu kuću, prema navodima naših branitelja, pronašla bi kod Busića oružje i srpska bolesna medijska scena ne bi mogla iz njega raditi žrtvu. Policija navodno znajući tu informaciju pretresla je kuću njegovog oca i time Busiću dala vremena da skloni oružje. U meduvremenu jedan dio policijske postaje sklon Busiću, sunarodnjaku, nije računao da će cijeli slučaj preko braniteljskih udruga izaći u javnost. Hrvatska policajka vjerovali ili ne trebala je biti suspendirana zbog "preko račenja ovlasti", ali upravo našim portalom stvar je izašla u javnost i unutarnja kontrola iz Zagreba češlja cijeli slučaj, dok kako saznajemo od naših branitelja, ona lokalna podružnica iz Siska pritišće hrabru policajku, znajući za ogromne propuste kolega iz Vrginmosta. Umjesto da nakon svega bude pritvo ren, Busiću je takvim nedjelovanjem omogućen bijeg u Srbiju.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.