POLICIJA UTVRDILA: Muškarac i žena čija su tijela nađena u Dravi utopili su se, no slučajevi nisu povezani

19.08.2021. 19:33:00

PU varaždinska javlja rezultate istraživanja nakon pronalaska dva tijela u Dravi.

Vezano uz pronalazak tijela ženske osobe u utorak, 17. kolovoza kod hidroelektrane u Sračincu te pronalazak tijela muške osobe u srijedu, 18. kolovoza na predjelu Beli Kipi na Dravi, prepoznavanjem od strane članova obitelji utvrđeno je da se radi o 66-godišnjoj ženi te o 43-godišnjem muškarcu.

U četvrtak, 19. kolovoza na Odjelu patologije Opće bolnice Varaždin obavljene su obdukcije tijela pronađenih osoba te je utvrđeno da je smrt kod oboje nastupila uslijed utapanja. 

Također je utvrđeno da navedeni slučajevi utapanja nisu međusobno povezani.

Za obje su osobe članovi obitelji prijavili nestanak te su policijski službenici tragali za istima. 

Podsjetimo, dva nepoznata tijela pronađena su u dva dana u rijeci Dravi, žensko u utorak kod hidroelektrane u Sračincu te muško na obali kod Varaždina, priopćila je u srijedu varaždinska policija.

Prilikom održavanja i čišćenja metalne mreže hidroelektrane u rijeci je u utorak oko 8.15 sati pronađeno tijelo žene. Na mjesto događaja izašli su policajci te ekipa Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije i mrtvozornik, koji su konstatirali smrt. U srijedu oko 0.20 sati na južnoj obali Drave kod Varaždina, na predjelu zvanom Beli Kipi, ribič je prilikom ribolova iz rijeke izvukao tijelo muškarca.

Uz policajce i vatrogasce na teren je izašla i mrtvozornica koja je konstatirala smrt.

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: Dnevno.hr/Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.