Policijska klapa Sveti Mihovil u sjećanje na žrtvu Vukovara snimila spot s pjesmom Kiće Slabinca

15.11.2020. 11:48:00

Policijska klapa Sveti Mihovil u sjećanje na žrtvu Vukovara snimila je novi videospot za pjesmu „Otiš'o je s mirisima jutra“, priopćeno je u subotu iz Ravnateljstva policije Ministarstva unutarnjih poslova.

Riječ je o obradi pjesme koja se nalazi na prvom studijskom albumu policijske klape Sveti Mihovil, izdanom u rujnu ove godine. "Pjesma je  poznata u izvedbi velikana hrvatske glazbene scene Krunoslava Kiće Slabinca, koji nas je jučer nažalost napustio", navode iz Ravnateljstva policije.

Novi spot policijske klape Sveti  Mihovil izrađen je za nadolazeći Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje, u želji da se iskaže zahvala i vječni pijetet svim žrtvama koji su svoj život položili na oltar Domovine.

Iz Ravnateljstva policije ističu da je ponos i domoljublje zapisano filmskom trakom u ovom videospotu, prikazano kroz istinitu priču mladog hrvatskog policajca koji traga za mjestima kalvarije svoga oca, stradalog tijekom Domovinskog rata u obrani herojskog Grada Vukovara.

"Ujedno, ovaj spot Policijske klape Sveti Mihovil je trajni In memoriam na 97 hrvatskih hrabrih policajaca koji su 1991. godine izašli kroz vrata policijske uprave dajući svoje neustrašivo Srce za obranu Grada Vukovara. Na ta vrata više se nikada nisu vratili. Otišli su s mirisima jutra… svjesni da su novim naraštajima stvorili Domovinu",  priopćio je MUP RH.

Izvor: Jutarnji list

Izvorni autor: Hina/Foto: YouTube/Screenshot

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.