Politički bleferi u pozi narodnih tribuna

19.05.2017. 20:08:30

Joško Kontić  je  2. na zajedničkoj listi SDP-a i HSLS-a u 9. izbornoj jedinici,  kada već 3.siječnja, 2000., neposredno nakon smrti dr.Tuđmana, SKH na čelu sa Ivicom Račanom preuzima i svu vlast u svoje ruke, istom se elegantno otarasivši HSLS-a. Već duže vrijeme, a to je potvrđeno i u dosadašnjem dijelu izborne kampanje, građani Hrvatske prepoznali su SDP i HSLS kao političku snagu spremnu i sposobnu da donese pozitivne promjene ovoj napaćenoj zemlji".Joško Kontić 1999.godine. Danas je J.Kontić i dalje  dio političke elite, koja po sinjskim kafićima vodi kuloarsku politiku, pod pokroviteljstvom radijske postaje Hit-radio Sinj, koje je  vlasnik, kao i  portala Ferata.hr. Već po samoj svojoj pojavi, g.Miro Bulj odaje osobu zaljubljenu u politiku, koja unatoč mistifikacijama oko svojih ratnih podviga ( sam je bez ikakvih koordinatora, navigacijske opreme, azimuta i tome slično, naveo  VBR na četničko gnjezdo ) nije uspio na hrvatskoj političkoj sceni, mada je kohabitacijom sa J.Kontićem pokazao da mu smjelosti ne nedostaje. Kako će se medijski dugo najavljivani come-back dvojice 'tribunaša' i završiti, te da li će J.Kontiću poći za rukom još  jednom se ukrcati u HSabor šlepajući se ovog puta uz ambicioznog M.Bulja, ostaje za vidjeti. Zdenka Bilobrk

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.