POLITIČKI RING !!!

30.03.2021. 15:36:00

Ovaj politički ring bez ringa i rukavica između Zokija i Plenkija uključujući i plenkijeve puzavce odraz su osnovne kulture ponašanja i cirkus za kojeg hrvatski narod skupo "ulaznice" plača !!!
Ne kažem da Zoki u sridu ne udara jer govori jezikom kojeg svi razumiju međutim, kakvu poruku našim mladima šalju kao i dojam kojeg će naši mladi nakon njihovog javnog prepucavanja steći a oni bi im, kao visoki državnici ove zemlje za primjer trebali poslužiti ???
U vrijeme Kukuriku Vlade na čelu sa Milančetom u samom startu njihove vladavine samo u Policiji diljem Lijepe naše 2400 ljudi sa rukovodećih mjesta u roku odmah je smijenjeno kako bi svoje ljude postavili !!!
A zatim, ti isti su onda po nižim razinama čistku radili i opet svoj kadar postavljali a znamo i koji !!!
Milanović je već tada kao premijer puno toga mogao i morao napraviti a nije još je besramno hrvatske branitelje nepismenom sirotinjom nazivao !!!
Na 100% invalide Domovinskog rata njegov drugar policiju je na Trg Svetog Marka poslao nebi li ih "redu" i poslušnosti naučili !!!
I još puno tih gadosti za Milančetova mandata je bilo ali, bolje da ih ne nabrajam jer se od živaca odmah počnem tresti !!!
A sada, ta dva jarana kao ratuju ali, kad je trebalo ratovati tada su obojica kukavice i mutavci bili i gle čuda, nakon rata dar govora i jezičnu inspiraciju su dobili pa narod "zabavljaju" umjesto da svoj posao za koje ih narod plača napokon počmu kako treba raditi !!!
U zemlji rasulo vlada, sigurnost zemlje nam je ugrožena, mladi iseljavaju jer se nemaju gdje zaposliti a oni majmune glume samo im još ležeće ljuljačke i banane fale pa da se u potpunosti u život cirkusa i cirkusanata uklope !!!
Kao što primjećujem publike im ne fali jer svatko svog favorita ima međutim, sva ta njihova prepucavanja žalosno je gledati kao i "ucviljenog" Pupija i ostale "glumce" iz tog nakaradnog cirkusa !!!
Ne kažem da o hrvatskoj ISTINI treba šutjeti dapaće !!!
Ali, te ISTINE po pitanju rada sudaca i ostalih trabanata i štetočina koji se iza raznih titula skrivaju trebale su još za vrijeme Milančetovog mandata do javnosti dolaziti a nisu !!!
Ali, taj politički jad sada do javnosti dolazi kad se jedan drugom inate što je i više nego jadno a pogotovo, što se u ovom javnom prepucavanju o Predsjedniku Hrvatske Države i Premijeru te iste Države radi !!!
Po meni, ni jedan ni drugi ničim nisu zaslužili na tim fukcijama biti a još, kad ovo njihovo političko ruglo gledamo to je ispod svake razine ljudskog dostojanstva od kojeg nam se želudac diže !!!
Da ovi drugari imalo obraza, morala i humanosti u sebi imaju neopozive ostavke bi podnjeli !!!
Jer, hrvatski narod njihove gadosti ne mora gledati i još ih za ovaj cirkus skupo plačati a od ni jednog ni drugog nikakve koristi nemamo dapaće, samo nam ogromne štete nanose !!!
S toga, za kraj, tim bahatim jaranima poručujem;
BUDITE BAR MALO HUMANI PA HRVATSKI NAROD SVOJIM NEOPOZIVIM OSTAVKAMA POČASTITE!!!

Izvor: Facebook

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta/Foto: facebook

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.