Položeni vijenci i zapaljene svijeće na koprivničkom groblju u spomen na hrvatske branitelje i civilne žrtve Domovinskog rata

31.10.2019. 17:45:00

Vijence su položili i predstavnici Područne jedinice Ministarstva hrvatskih branitelja i županijskih udruga stradalnika Domovinskog rata, MORH-a i MUP-a.
Povodom obilježavanja blagdana Svih svetih i Dušnog dana, danas su na koprivničkom Gradskom groblju Pri Svetom Duhu položeni vijenci i zapaljene svijeće u spomen na hrvatske branitelje i civilne žrtve iz Domovinskog rata.

Misu je služio kapelan Policijske kapelanije Svetog Marka Križevčanina vlč. Ozren Bizek. U ime Koprivničko-križevačke županije vijence su položili župan Darko Koren, zamjenici Darko Sobota i Ratimir Ljubić te predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar. Ispred Grada Koprivnici vijence su položili gradonačelnik Mišel Jakšić i zamjenice Ksenija Ostriž i Melita Samoborec, ujedno obišavši grobove zaslušnih Koprivničanaca kao što su Đuro Sudeta, Đuro Ester, Zlata Bartl ili Josip Vargović. Vijence su položili i predstavnici Područne jedinice Ministarstva hrvatskih branitelja i županijskih udruga stradalnika Domovinskog rata, MORH-a i MUP-a.


Izvor: epodravina.hr

Izvorni autor: Marko Dedić

Autor: