Pomoćnik ministra Nenad Križić pod istragom

16.01.2019. 13:18:28

Mario Vrbanić, čovjek koji je istupom u Telegramu optužio pomoćnika ministra branitelja da mu je sugerirao provalu u prazan stan, pozvan je na razgovor u policiju danas u podne. Općinsko državno odvjetništvo u Vukovaru potvrdilo je za Telegram da se istražuje slučaj pomoćnika ministra branitelja Nenada Križića koji je Mariju Vrbaniću sugerirao da provali u prazan stan kako bi riješio svoj stambeni problem. “Nadležno državno odvjetništvo obaviješteno je da policija provodi radnje iz svoje nadležnosti”, stoji u kratkom odgovoru koji su poslali Telegramu. Također, iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske naveli su da provjeravaju sve navode iz objavljene komunikacije Medvedovog pomoćnika i gospodina Vrbanića. “Policijska uprava vukovarsko-srijemska u koordinaciji s nadležnim državnim odvjetništvom provodi izvide, odnosno provjerava informacije koje su objavljene u javnosti”, odgovoreno je.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.