POMOKRIO SE JAVNO NA SPOMEN PLOČU Dr. FRANJE TUĐMANA NA KNINSKOJ TVRĐAVI (VIDEO-FOTO)

27.06.2015. 08:34:18

"Nikola Petrovićć",  koji je objavio video na svom youtube kanalu, kojim se širi mržnja i netrpeljivost prema većini građana RH! Na spornom videu, "nepoznati počinitelj" mokri na spomen ploču postavljenu u čast prvog hrvatskog predsjednika Dr. Franje Tuđmana na kninskoj tvrđavi, podno hrvatskog barjaka. Sporni video objavljen 17. veljače 2014. na youtube kanalu pod nazivom "nikola petrovic".
NIKOLA PETROVIĆ POHVALIO SE I NA SVOM + GOOGLE+ -KAKO SE OLAKŠAO- NA SPOMEN PLOČI POSTAVLJENOJ NA VRH KNINSKE TVRĐAVE U ČAST P RVOG HRVATSKOG PREDSJEDNIKA I ZAPOVJEDNIKA OSRH Dr.FRANJI TUĐMANU KOJI JE PODIGAO I POLJUBIO HRVATSKU ZASTAVU NAKON OLUJE. Hrvatske institucije moraju reagirati! Nadajući se da će se ovaj grozomorni i provokativni čin oštro kazniti te naići na oštre reakcije hrvatskih institucija kao i privođenja počinitelja koji ovim perverznim činom mokrenja po spomen ploči postavljenoj u čast prvom hrvatskom predsjedniku Dr. Franji Tuđmanu ne samo da pokazuje mržnju već je i širi te na ovaj grozni način narušava i suživot ne samo u gradu Kninu već i na drugim prostorima i u gradovima u kojima živi mješano stanovništvo, a u kojima Petrović zasigurno povremeno obitava. Na svom google+ profilu je priznao kako je on to napravio. OČEKUJEMO BRZU REAKCIJU HRVATSKE POLICIJE I PRIVOĐENJE POČINITELJA TE PRIMJERENO KAŽNJAVANJE ISTOG. U prilogu komentar Nikole Petrovića  Korisnik

nikola petrovic

komentirao je videozapis na YouTubeu.Javno podijeljeno  -  6. velj 2015. mi iz 78 motorizovane cemo opet dole ako treba ali samo do jadrana
nikola petrović_spomenik_popišao_111

foto screenshot- MOKRI PO SPOMEN PLOČI

foto screenshot- MOKRI PO SPOMEN PLOČI

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.