POMOLIO SE ZA SVOG 'KRVNIKA': 'Milanoviću, uništio si me, al' molim za tvoju dušu'

26.07.2014. 18:01:18

"Operirao sam tumor, borio se s bolešću, obitelj je ovisila o mojim prihodima. Tvoje sitne sluge i sluškinje oduzeli su mi posao, ugrozili egzistenciju, bacili na ulicu i obitelj doveli do ponora propasti", kazuje Mihajlović koji ipak sve prašta.

Krešimir Mihajlović, široj javnosti poznatiji kao ravnatelj koji je zbog vjere i ljubavi prema generalima Markaču i Gotovini u svojoj školi dobio otkaz, ne zaboravlja nepravdu koja mu je učinjena. Presudili su mu plakati generala koje je postavio u školskom hodniku i to puno prije nego su proglašeni nedužnima. To se nikako nije svidjelo njegovim kolegama koji su ga nezakonito smijenili, a ni premijeru Milanoviću koji im je u tome pomogao. Mihajlović je u kršćanskom duhu svima sve oprostio, pa tako i premijeru kojem se obratio:

"Operirao sam tumor, borio se s bolešću, obitelj je ovisila o mojim prihodima. Tvoje sitne sluge i sluškinje oduzeli su mi posao, ugrozili egzistenciju, bacili na ulicu i obitelj doveli do ponora propasti", objasnio je bivši ravnatelj ukratko situaciju u kojoj se našao, pa se zapitao:

"A gdje je tvoj osmjeh sada Zorane Milanoviću? Što donosi tebi sutra? I što se to događa tvojoj obitelji koja ne oskudijeva materijalnoga izobilja? Kuda kročiš Zorane Milanoviću? Ima li mjesta kuda ćeš? I tko će biti s tobom? Slutiš li nadolazeći kraj i otvorena vrata pakla?", piše Mihajlović koji unatoč svemu brine za premijerovu dušu i u nastavku kaže:

"Ali na mom licu je osmijeh jer On, moj Bog uvijek je sa mnom. I on me ljubi, daje snagu nositi križ s osmjehom. Siromašan sam čovjek, ali ničim ja ne oskudijevam, jer pijem vodu s rana njegova izvora. Svijetom kročim radostan jer on je uvijek uz mene. I molim za tvoju dušu i molim za spas tvoje obitelji: O moj Isuse, oprosti nam naše grijehe, očuvaj nas od paklenoga ognja i dovedi u raj sve duše, osobito dušu Zorana Milanovića i sve one kojima je najpotrebnije tvoje milosrđe".

Nema se što za dodati ovom iskrenom Mihajlovićevom obraćanju premijeru, osim Amen.

  • Autor: Snježana Vučković
  • Photo: Krešimir Mihajlović
Izvorni članak možete pogledati OVDJE  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.