Pomozimo teško bolesnoj Renati Dragičević iz Tovarnika

07.01.2016. 13:37:09

TOVARNIK - Udruga dr. Ante Starčević iz Tovarnika, zajedno s Maraton klubom Hrvatski sokol iz Osijeka pokrenula je humanitarnu akciju prikupljanja financijskih sredstava za liječenje teško bolesne Renate Dragičević iz Tovarnika, koja se prošle godine teško razboljela od karcinoma dojke i trenutno se liječi kemoterapijama u kliničkom bolničkom centru Osijek. Renata, hrabra i vrijedna majka troje male djece, rođena je 16. veljače 1981. godine u Sisku, i s nezaposlenim suprugom u teškim materijalnim uvjetima živi u Tovarniku. Jedno dijete pohađa šesti razred osnovne škole, drugo dijete ima 6 godina, a najmlađe dijete tek jednu godinu. U svrhu pomoći Renati Dragičević i njenoj obitelji bit će organizirano niz humanitarnih akcija za prikupljanje financijskih sredstava, a jedna od njih bit će i humanitarna utrka Osijek – Tovarnik pod nazivom „Utrka za Renatu“. Utrka će se održati u nedjelju 17. siječnja, s startom u 9:00 sati na Trgu dr. Ante Starčevića u Osijeku. Predvidivi dolazak u Tovarnik 14:30 sati. Ovim dopisom pozivamo Vas da se priključite humanitarnoj akciji i financijskim sredstvima pomognete liječenje teško bolesne Renate. U svrhu prikupljanja financijski sredstava otvoren je tekući račun Renate Dragičević u Privrednoj banci Zagreb: HR1623400093210270619. Kontakt telefon na koji se može dobiti obitelj je 091-606-2683 ili osobno na adresi Marinka Marijanovića 23 u Tovarniku. Unaprijed zahvaljujemo, te se nadamo uspješnom Renatinu oporavku na radost njezine obitelji i svih nas. Za Udrugu dr. Ante Starčević – Tovarnik Antun Ivanković, predsjednik

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.