Pored Bandića letjele šake, razlog je ekološka renta?

22.10.2015. 09:21:25

Gradonačelnik Bandić u tučnjavi nije sudjelovao nego se odmaknuo čim je došlo do fizičkog napada jednog muškaraca na drugog. Danas tijekom dana dogodio se incident na Jakuševcu u kojem je neizravno sudjelovao i gradonačelnik Milan Bandić. Sukobila su se dvojica muškaraca, a razlog bi mogla biti (ne)isplata ekološke rente. Događaj je snimila TV Mreža koja je snimku objavila i na Facebooku pa se brzinom munje proširila među korisnicima koji video dijele dalje. Gradonačelnik Bandić u tučnjavi nije sudjelovao nego se odmaknuo čim je došlo do fizičkog napada jednog muškaraca na drugog. Napadač je osim muškaraca gurnuo i ženu te pobjegao dalje. Napadnuti muškarac potom je zgrabio štaku i krenuo na napadača te je ponovno izvukao deblji kraj jer se ovaj u njega zaletio. Kako je sukob završio, ne vidi se budući da je snimka montirana. Posljednji kadar snimke pokazuje kako gradonačelnik Milan Bandić sjedi u službenome vozilu i nekome od svojih znanaca govori: "Dobro je, sve je u redu",  te odlazi. Tko su dvojica sukobljenih muškaraca, zasad nije poznato. [fbvideo link="https://www.facebook.com/MrezaTelevizija/videos/901755416559271/" width="500" height="400" onlyvideo="1"]

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.