Posljedni ispraćaj Vijolete Antolić hrvatske braniteljice

06.08.2014. 07:58:12

Posljedni ispraćaj uz vojne počasti Vijolete Antolić, dragovoljke HOS-a  i hrvatske braniteljice koji će se  održati danas  06. kolovoza 2014. godine, na Krematoriju Mirogoj u Zagrebu. Vijoleta Antolić-Vicky, vukovarska heroina, hrvatska braniteljica i domoljub, simbol vukovarskog otpora, osim nemjerljivog doprinosa  i ljubavi prema Domovini s toliko je ljubavi uvijek govorila o svojoj djeci Zoranu Zagreckom i Andreji Antolić koja su joj bila  smisao života, pokazujući nam svima da jedini zalog naše budućnosti jesu naša djeca. Nije otišla samo majka, prijateljica nego i hrabra ratnica. Hrvatskoj je podarila slobodu izborivši se za nju. Malo je država u svijetu koje su imale čast, imati u svojim redovima toliko domoljubnu i čovjekoljubnu osobu. Svaki njen osmijeh uzvraćaj je za svaki udarac koji je podnijela u srpskom logoru i tijekom životnih nedaća. Čast je ne samo živjeti u vremenu s takvom osobom, nego je čast i biti joj prijateljem. Njezino malo i krhko tijelo bilo je  puno ljubavi i poniznosti,  u njemu je kucalo veliko srce, srce koje je nosila na dlanu. Otišla je iz ove doline suza, nasmiješivši se sudbini, mahnula. "potrubila",nasmijala se i otišla...draga Vijoleta ostaješ u našim srcima dok te ponovno ne sretnemo. 10552485_703312513038355_1227325802442325701_n

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.